2009-03-31

Fikonbröd

Kämpar på med mina bröd (trots allergin, ibland är insatsen alldeles för hög), de senaste gångerna har jag bakat dem för lång tid, så det blivit torra och tråkiga. Dessa blev ganska torra och tråkiga, ett med vetemjöl och lite rågsur, ett med lite vete men mest råg och rågsurdeg. Det blev vackra bilder, och det gick och äta.

Fikon är för övrigt så härlig smaksättning i bröd, speciellt om man egentligen är sugen på att söta med sirap (som typ alla industribakade bröd verkar vara), så känns fikon hälsosammare.


Etiketter:

1 Comments:

Anonymous Kalasgott said...

Ser himla gott ut!!

5:02 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka till startsidan



 

Totala antalet besökare sedan 2005-09-15:

Besökare denna månad:

Besökare denna vecka:

Besökare idag:

Besökare online:

Besökarstatistiken är en tjänst från Susnet.