2008-07-17

Knäckebrödsbak



Inspirerad av boken "Från mitt kök till ditt" bakade jag knäckebröd idag.

Det är malmöbon Marie Skogström som har Skogströms kök här i Malmö som kommit på recepet.

Det är ganska enkelt: Rågmjöl, vetemjöl, solroskärnor, sesamfrön, honung, salt och vatten.

Och så mycket godare det blir med hembakat knäckebröd, och med rostade frön i, varför har jag inte kommit på detta tidigare? :-)










Alltså lite bilder från baket och kokboken.

Henrik Francke är också lite av min nya idol, främst för att han skrivit boken "Brödälskare".
Den ska jag berätta mer om en annan gång.

Etiketter: , , , ,

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Idag kring fikabordet fick vi smaka på ditt supergoda knäckebröd! Riktigt smarrigt med både sesam- och solrosfrön!
/Helena - kollega till Kaj men några våningar upp

11:18 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka till startsidan



 

Totala antalet besökare sedan 2005-09-15:

Besökare denna månad:

Besökare denna vecka:

Besökare idag:

Besökare online:

Besökarstatistiken är en tjänst från Susnet.