Surdegen och möllantomater
Det blir inte så faktaspäckat idag, fast det kanske det i och för sig aldrig är :-).
Hursomhelst, äntligen växer min Levain som den ska, har fått låna jäskorgar ifrån jobbet att jäsa dem i nu.
Tomaterna är så vackra, tycker jag, 60:-/kg är mycket som kunden innan mig påpekade tills jag höll på att bli galen.
Hursomhelst, äntligen växer min Levain som den ska, har fått låna jäskorgar ifrån jobbet att jäsa dem i nu.
Tomaterna är så vackra, tycker jag, 60:-/kg är mycket som kunden innan mig påpekade tills jag höll på att bli galen.
3 Comments:
Har också försökt med surdeg i helgen, men det blev inget vidare... Platt som en pannkaka, men det smakar ju råg i alla fall.
Hej, vad kul att du läser min blogg :-).
Det brukar bara vara att låta surdegen stå varmt (t ex i fönsterkarmen)tills den växer tills sin dubbla storlek.
Men vilket recept använde du?
Vilka härliga tomater jag gör en dessert med tomater nu som jag är väldigt nöjd med härligt surdegsbröd också. Ha en bra vecka mvh Daniel
Skicka en kommentar
<< Tillbaka till startsidan