2008-05-04

Surdegen och möllantomater

Det blir inte så faktaspäckat idag, fast det kanske det i och för sig aldrig är :-).

Hursomhelst, äntligen växer min Levain som den ska, har fått låna jäskorgar ifrån jobbet att jäsa dem i nu.

Tomaterna är så vackra, tycker jag, 60:-/kg är mycket som kunden innan mig påpekade tills jag höll på att bli galen.



3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Har också försökt med surdeg i helgen, men det blev inget vidare... Platt som en pannkaka, men det smakar ju råg i alla fall.

8:41 fm  
Blogger Martin said...

Hej, vad kul att du läser min blogg :-).

Det brukar bara vara att låta surdegen stå varmt (t ex i fönsterkarmen)tills den växer tills sin dubbla storlek.

Men vilket recept använde du?

5:43 fm  
Blogger Daniel Roos said...

Vilka härliga tomater jag gör en dessert med tomater nu som jag är väldigt nöjd med härligt surdegsbröd också. Ha en bra vecka mvh Daniel

9:55 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka till startsidan



 

Totala antalet besökare sedan 2005-09-15:

Besökare denna månad:

Besökare denna vecka:

Besökare idag:

Besökare online:

Besökarstatistiken är en tjänst från Susnet.