2007-09-01

Smör med äppelcidervinäger och besök på Vendel at Sturehof




Visst har jag läst om finkrogar och recensioner, sett filmer och så men aldrig testat så många själv.

Men så hade Vendel at Sturehof ett tält på Malmöfestivalen, där de serverade den allra bästa festivalmaten enligt mitt tyckte, rimmad oxbringa med potatissallad. Den var så god att jag kände att jag måste testa lunchen på deras restaurang.

Lunchen var helt fantastiskt, förrätten var en sallad av morötter och gurka, yogurt med mynta som dressing, låter inte så coolt, men var motsatsen, alltså helst fantastisk. Huvudrätten likaså, perfekt tillagad lax men någon potatispuré. Smöret till brödet hade de äppelcidervinäger i.

Synd bara att kyparen var så stressad, eller om han var bara nochalant, jag ville fråga en massa, men hade verkade hela tiden alldeles för stressad och så fort han svarat försvann han.
Ett annat halvminus eller att vattnet kostade 65:- för en 60cl flaska, fast så var det i och för sig Malmbergs mineralvatten från skånska Yngsjö, så det är säkert så dyrt.
Känner mig gnällig nu när jag skriver det, men det kändes liksom så när jag var där, och det var det intrycket jag ville förmedla.

Etiketter: , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Snälla du, det spelar ingen roll hur god maten är om inte servicen runt om får dig att känna att det ät värt pengarna( 60 pix för vatten=hutlöst i alla sammanhang)
Stressade kypare är oförlåtligt, det drar ner allt.
Summa: Du har all rätt att gnälla!

11:54 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej Martin, försökte använda din kontaktformulär men det gick inte. Undrar om är intresserad av lite produktprover. maila gärna till david.hagen at prat.se

9:36 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka till startsidan



 

Totala antalet besökare sedan 2005-09-15:

Besökare denna månad:

Besökare denna vecka:

Besökare idag:

Besökare online:

Besökarstatistiken är en tjänst från Susnet.