2007-05-24

Lindts Chili, liljesjälk, No gai, Grönstedts Monopole och att odla basilika


1. Det var längesedan jag skrev, och jag har väl känt att jag har haft en del att skriva om, men inte riktigt hunnit samla mig för att sitta ner och skriva.

Lindts Chili | 2. Sitter just nu och äter Lindts Chili-chocklad, smakar just chili, vilket jag tycker känns rätt annorlunda och med lite kul.

liljesjälk | 3. Testade att laga mat med liljesjälk och okra för första gången igår. Gav väl inga riktiga aha-upplevelser jag hoppats på, får väl försöka igen.

No gai | 4. No gai, eller stinking var också en ny bekantskap, kort sagt en koriander som inte är riktig lika kraftig som originalet.

Grönstedts Monopole | 5. Testade för första gången Grönstedts Monopole i lördags och upptäckte att jag gillar faktiskt cognac (de två andra jag testat var två billiga från semesterresor). Idag slog jag till och köpte en Monopole och en VS. 297:- respektive 247:-, så måste de vara lika goda som i lördags :-).
Mer info om Grönstedts på Vin&Sprit.se.

att odla basilika | 6. Sist men inte minst så växer mina basilikor ordentligt, väldigt tacksamt om man vill provat på att odla något, enkelt luktar mycket gott.

Etiketter: , , ,



 

Totala antalet besökare sedan 2005-09-15:

Besökare denna månad:

Besökare denna vecka:

Besökare idag:

Besökare online:

Besökarstatistiken är en tjänst från Susnet.