2005-01-30

Ännu en grej som är bra med blogging

Jag funderar på att anordna en workshop om blogging inom partiet (jag är med i) och samlar därför på saker som är bra med blogging.

Jag sitter och läser på http://marinas-hideout.blogspot.com/ nu, som är (säger sig vara i alla fall) skriven av en före detta escorttjej.

Nu skriver hon t ex om sin syn på feminism, http://marinas-hideout.blogspot.com/2005/01/r-jag-en-feminist.html och på något sätt så känns det som det vidgar mina vyer, för jag tror aldrig jag skulle fått höra en prostituerads tankar, idéer och beskrivningar om det inte kulle vari för bloggingen.

Alltså, bloggar ger vanliga människor chans att beskriva sitt vardagsliv, och läsaren chans att ta del av en persons liv som de annars inte skulle kommit i kontakt med.

Det i sin tur ger förståelse för andra männiksors tänkade, och i förlängningen agerande, vilket kan mina antalet konflikter i vårtsamhälle, eller är det inte så man brukar säga?

Fotnot: Sen är det inte sagt att jag tycker allt är smart, politiskt korrekt eller intressant som bloggare skriver. Det är just när bloggare beskriver sin vardag som jag tycker blogging är som bäst.


 

Totala antalet besökare sedan 2005-09-15:

Besökare denna månad:

Besökare denna vecka:

Besökare idag:

Besökare online:

Besökarstatistiken är en tjänst från Susnet.