2004-08-14

killar kysser killar

Det gick så bra med den nya chefen, jag hade nästan inte varit oseriös alls, fram till i torsdags då jag hade jobbat tretton timmar dagen innan och var skittrött.

Vi satt och pratade om att det kudne vara griskött i kebab:en hon åt och det inte var riktigt bra eftersom hon är muslim och inte äter griskött.

På något sätt så ramlade vi in på andra samtalsämnen om att vara muslim och hon menade att muslimer inte dricker sprit. Och sen sa hon att hon inte tyckte det var rätt att ha pojkvän/flickvän innan äktenskapet och någonstans här hajade jag till, hon sa det som om det var "sanningen" och jag började fundera på om hon hade dolda skygglappar för ögonen eller något.

Så för att "hetsa" lite så berättade jag att hennes två närmaste chefer hade både kysst killar (ja, det hajjade jag också till på när de berättade det för mig), för att jag tyckte det kunde vara kul attt se hennes reaktion.

Och det var roligt att se, hon höll på att få kebab:en i halsen.

Sen kom jag på att detta faktist var min nya chef och jag kanske skulle väntat med att berätta deta, för att inte sabbba mitt intryck av mig hos henne. DIREKT.

Senare på dagen tänkte jag på det och kände jag att jag hade gjort rätt, och ännu mer rätt att inte berättat att den ena av hennes underchef:s kompisar sugit varandra, i och för sig när de var fulla, men ändå .... :-)

1 Comments:

Blogger Martin said...

nej, det var inte rätt.

jag har förändrat mitt förhållningssätt till jobbet mycket sedan jag skrev det för lite mer än 8 månader sedan.

Jag skäms lite över det jag skrivit idag, men vill ändå ha det kvar, lite för att det är kul att se hur jag tänkte då.

Det kanske låter konstigt, att jag ändrar åsikt så snabbt, men jag tror det beror på att det är mitt första riktiga år inom arbetslivet, och det gäller att kunna ta intryck och kunna förändra sig.

2:59 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka till startsidan



 

Totala antalet besökare sedan 2005-09-15:

Besökare denna månad:

Besökare denna vecka:

Besökare idag:

Besökare online:

Besökarstatistiken är en tjänst från Susnet.